jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | december 11, 2021

Eksklusiv Raffle: YEEZY BOOST 350 V2 BELUGA RF/STEEPLE GREY/SOLAR RED

Det er officielt! adidas har bekræftet, at endnu en YEEZY er på vej til dig – og den er lige om hjørnet! YEEZY BOOST 350 V2 er tilbage, og nu med BELUGA RF/STEEPLE GREY/SOLAR RED colourway, som lander lørdag d. 18.12.21

Som altid, når en ny YEEZY lanceres, så er der garanti for, at de hurtigt melder udsolgt – derfor er det med at være hurtig, hvis du skal have fat i et par. Vi giver dig nu chancen for at undgå stressen på lanceringsdagen ved at deltage i vores eksklusive raffle.

Læs videre, for at finde ud af hvordan.

YEEZY BOOST 350 V2 BELUGA RF/STEEPLE GREY/SOLAR RED

Tilbage i 2016 lancerede den første colourway for YEEZY BOOST 350 V2, og BELUGA må siges at være den mest ikoniske YEEZY indtil nu. Som en 5-års fejring er det legendariske look nu tilbage, og det har fået en makeover med reflekterende 3M, så du let kan ses i mørke.

Skoene har – ligesom det originale design – en blød og fleksibel Primeknit overdel med en streg i en orange farve langs siderne. Overdelen hviler på en stødabsorberende adidas BOOST-mellemsål, som gør det ekstra behageligt at gå. Modellen fuldendes med ’SPLY-350’ profilering og en løkke ved hælen, der gør skoene nemme at tage på og af.


YEEZY BOOST 350 V2 BELUGA / GREY / RED

Få eksklusiv adgang

Rafflen er eksklusiv tilgængelig for vores JDX-medlemmer, og den giver dig chancen for at shoppe et par før lanceringsdagen. Lyder det godt? Download JD-appen nu og deltag i JDX-rafflen!

Tilmelding skal finde sted før d. 16.12.21 kl. 08:00 GMT+1. Vilkår og betingelser gælder.

Download JD-appen ved hjælp af QR-koden og deltag i JDX-rafflen!

QR Code Download the App
app jd

Vil du gerne have et par old-school YEEZY BOOST 350 V2 BELUGA RF/STEEPLE GREY/SOLAR RED?
De vil være tilgængelige i udvalgte JD butikkerne d. 18.12.21 i en begrænset tidsperiode.

Flere indlæg som dette

UNDERHOLDNING | maj 16, 2022

NIKE 50 ÅR

SNEAKERS | marts 26, 2022

Air Max Day

Næste indlæg