jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | december 16, 2020

Eksklusiv Raffle adgang: Yeezy Boost 350 V2 ‘Sand Taupe’

Yeezy-sæsonen fortsætter og adidas har igen teamet op med Kanye for endnu en colourway af den ikoniske Yeezy Boost 350 V2. Vi hørte første gang om skoen tilbage i maj, og nu er det fast sat at ‘Sand Taupe’-farven lanceres senere på ugen den 19.12.2020.

Som  med enhver Yeezy bliver denne sko ikke let at få fat i, og den kommer med garanti til at flyve ud af butikkerne, når den officielt lander på lørdag. Vi tilbyder dig muligheden for at tilmelde dig den eksklusive online raffle, sådan at du slipper for at stresse på selve lanceringsdagen.
Læs med nedenfor!

Yeezy Boost 350 V2 Sand Taupe

Yeezy Boost 350 V2 ‘Sand Taupe’ holder sig til de mere earthy toner og er et must have køb denne sæson. Den er produceret i en åndbar Primeknit overdel og kombinerer farverne brun, orange og hvid. Skoen kommer med sidestripe langs siden som også de tidligere modeller ‘Natural’ og ‘Carbon’ 350. Hælstroppen er droppet til fordel for en mere streamlined afslutning. 

Under skoen har denne Yeezy en mørk Boost midtersål med legendarisk adidas polstring og gummisål for det bedste greb i underlaget. Desuden branding på fodsålen.

Få eksklusiv adgang

Denne online raffle giver dig chancen for at købe før skoen lander i butikkerne. Der er eksklusiv adgang for JDX-medlemmer. Lyder det som noget for dig? Find ud af mere her.

For at deltage skal du tilmelde dig JDX inden kl. 23.59 den 16.12.2020. Vilkår og betingelser gælder.

DON’T MISS OUT! Følg os på @JDsportsDK for de seneste konkurrencer eller del din fede stil med #JDlooks <3 Vil du opdateres løbende på de nyeste sneakers, eksklusive JD produkter mm. Meld dig vores nyhedsbrev her.

Flere indlæg som dette

UNDERHOLDNING | maj 16, 2022

NIKE 50 ÅR

SNEAKERS | marts 26, 2022

Air Max Day

Næste indlæg