jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | oktober 20, 2021

Eksklusiv Raffle Adgang: YEEZY BOOST 350 V2 MX OAT

De ikoniske YEEZY BOOST 350 V2 er tilbage med det seneste drop af den legendariske silhuet. Skoen lander nu i den helt nye colourway ‘Mx Oat’, som giver os en modigere version af den forrige ‘Mono Pack’. adidas lancerer disse sneaks på lørdag d. 23. oktober 2021.

Som enhver anden YEEZY-lancering vil denne sneaker være enormt populær, så den kan være svær at få fat i! Da de hurtigt kan blive udsolgt, så sparer vi dig for stressen omkring at skulle have fat i et par på lanceringsdagen – vi giver dig derfor chancen for at deltage i denne eksklusive online raffle!

Læs videre, for at finde ud af hvordan.

YEEZY BOOST 350 V2 MX OAT

Denne seneste gave vi får fra YEEZY BOOST 350 V2 består af en cremet gul Primeknit overdel med mønster af orange, blå og gyldne toner. De får også den velkendte stribe på siden, med strop på hælen og det klassiske snøresystem.


Med signaturbånd omkring ankelkraven og en tæt sockliner for ultimativ komfort, hviler sneaksne desuden også på en let Boost midtersål, som bidrager med en legendarisk dæmpning, samt skyder energi tilbage i foden ved hvert skridt.

Disse statement sneakers afsluttes med en gribefast ydersål, de 3-Striber ved den inder-hælen og klassisk YEEZY x adidas branding på fodsengen.

Få Eksklusiv Adgang

Denne online Raffle er eksklusivt tilgængelig for JDX-medlemmer, og giver dig muligheden for at få fingrene i et par inden lanceringsdagen. Lyder det godt? Find ud af mere her.

Download JD-appen ved hjælp af QR-koden og deltag i JDX-rafflen!

QR Code Download the App

Deltagere skal tilmelde sig inden kl. 08.00 GMT+ 1 d. 22 oktober 2021. Vilkår & betingelser gælder.

Vil du sikre dig dem på en old school-manér? De lander nemlig d. 23 oktober 2021 i udvalgte JD-butikker, i en begrænset tid.

Flere indlæg som dette

UNDERHOLDNING | maj 16, 2022

NIKE 50 ÅR

SNEAKERS | marts 26, 2022

Air Max Day

Næste indlæg