Eksklusiv lodtrækning: Yeezy Boost 350 V2 ‘Cinder’

Endnu engang dropper adidas og Kanye den ikoniske Yeezy Boost 350 V2. Denne gang i farvenuancen ‘Cinder’ 

Som altid, bliver skoen ikke nem at få fingrene i. For at spare dig bekymringen om hvordan, du skal sikre dig dit par før launchdagen den 21.03.2020, giver vi JDX-medlemmer mulighed for at være med i den eksklusive lodtrækning online. 

Yeezy Boost 350 V2 ‘Cinder’

 Lander i størrelser til herrer og damer og kommer, efter ønske fra mange sneakerheads verden over, i en trippel sort farvenuance. 

Skoen er produceret i et Primeknit materiale og er sat på en Boost midtersål. Har en sokkelignende inderside og er afsluttet med gule detaljer under dens gummisål.   

Get Exclusive Access

Den eksklusive online lodtrækning, kun for JDX-medlemmer, giver dig chancen for at shoppe skoen før launch-datoen. Lyder godt, ikke sandt? Du kan læse mere her. Tilmeldinger til JDX skal være indsendt senest kl. 23.59 den 18.03.2020 og betaling skal ske senest kl 12.00 den 20.03.2020. Vilkår og betingelser gælder. 

Wanna’ cop them old-school? Skoen vil være tilgængelig i udvalgte JD-butikker i en begrænset periode. Først til mølle-princippet gælder, så du skal skynde dig! 
Du kan købe Yeezy Boost ‘Cinder’ i vores butik på Strøget i Købehavn.

Køb er begrænset til et par pr. kunde. 

Share

Kunne du li' artiklen? Så læs også

SNEAKERS | Stine Berdiin

Vans Checkerboard Day 2020

Idag er ikke bare en helt almindeli...

-->

SNEAKERS | Stine Berdiin

Beyoncé x adidas: IVY PARK: Drip 2.2

MODE | Stine Berdiin

Tid til julegaver! Vores yndlings sweaters & sneakers.

Nu er det næææsten jul igen! ...

-->