jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | februar 18, 2020

Eksklusiv lodtrækning: Yeezy Boost 320 V2 Tail Light

Samarbejdet mellem adidas og Kanye har igen båret frugt, og denne gang lander Yeezy Boost 350 V2 i en ny farvenuance: Dubbed Tail Light. Vi fik det første kig i slutningen af 2019 og officielt lanceres Yeezy Boost ‘Tail Light’ den 22.02.2020.

Vi forudser stor efterspørgsel, når skoen lander næste uge, og den bliver ikke let at få fat i. For at undgå stress og jag giver vi dig muligheden for at deltage i den eksklusive online lodtrækning! Læs mere herunder. 

Yeezy Boost 350 V2 ‘Tail Light’

‘Tail Light’ udgaven, som i udseendet minder om sidste års ‘True Form’, kommer i et åndbart Primeknit materiale i en grå farvenuance. Den har detaljer i orange og for et endnu mere modigt udtryk har skoen fået en stribe i den ikoniske ‘Beluga’ orange. 

Sneakeren er sat på en den legendariske Boost sål for maks komfort. 

Få eksklusiv adgang 

Denne online lodtrækning er eksklusivt tilgængelig for JDX medlemmer, og giver dig muligheden for at købe et par Yeezy Boost ‘Tail Light’ før den lander i butikkerne. Lyder nice, ikke? Du kan læse mere her. 

Deltagere må være tilmeldt JDX inden kl. 23.59 den 19.02.2020. Vilkår og Betingelser gælder. 

Vil du købe et par på den gammeldags måde? De er tilgængelige fra den 22.02.2020 i udvalgte JD butikker i en begrænset periode fra butikkens åbningstid (kl. 08.00). Vi kører efter først-til-mølle-princippet. Så du må hellere skynde dig! 

Antal er begrænset til ét par pr. kunde.

Du kan købe Yeezy Boost ‘Tail Light’ i vores butik på Strøget i Købehavn.


Flere indlæg som dette

UNDERHOLDNING | maj 16, 2022

NIKE 50 ÅR

SNEAKERS | marts 26, 2022

Air Max Day

Næste indlæg