jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | juni 12, 2021

Eksklusiv Raffle Adgang: YEEZY BOOST 350 V2 MONO MIST

Sommeren er ankommet og YEEZY sæsonen fortsætter med endnu en lancering. Denne gang, har adidas opfrisket den ikoniske YEEZY BOOST 350 V2 med den seneste ‘MONO MIST’ colourway, som lander i næste uge den 18. 06. 2021.

Som med enhver YEEZY, vil denne sneaker ikke være nem at få fat i – og vil med garanti rives ud af hylderne så snart de lander i butikkerne og online. Vi tilbyder dig derfor muligheden for at tilmelde dig den eksklusive online raffle, sådan at du slipper for at stresse på selve lanceringsdagen.

Læs med nedenfor!

yeezy

YEEZY BOOST 350 V2 MONO MIST

Som en del af ‘MONO’ lanceringen, joiner den seneste YEEZY BOOST 350 V2 resten af YEEZY familien med dens ikoniske silhuet, dog opfrisket. Istedet for den sædvanlige Primeknit overdel, kommer disse sneakers med en overdel af sheer og mesh materiale i en brun tone. Derudover får du YEEZYs signature snøresystem samt. den vævede hælstrop.

Under skoen har denne Yeezy en Boost midtersål med legendarisk adidas polstring og gummisål for det bedste greb i underlaget. Desuden branding på fodsålen.

Få eksklusiv adgang

Helt eksklusivt for JDX-medlemmer – vil denne online raffle give dig chancen for at købe skoen før lanceringsdatoen. Lyder det godt?  Download JD appen nu ved at følge QR-koden for at tilmelde dig denne JDX raffle.


app jd
app jd

Flere indlæg som dette

UNDERHOLDNING | maj 16, 2022

NIKE 50 ÅR

SNEAKERS | marts 26, 2022

Air Max Day

Næste indlæg