jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | februar 19, 2021

Eksklusiv adgang: Yeezy Boost 350 V2 ‘Ash Stone’

Selvom årstiderne skifter, fortsætter Yeezy-sæsonen og adidas har igen teamet op med Kanye for endnu en colourway af den ikoniske Yeezy Boost 350 V2. Du hørte rigtigt, ‘Ash Stone’ versionen lander nemlig i næste uge lørdag den. 27.02.21. 

Som  med enhver Yeezy bliver denne sko ikke let at få fat i, og den kommer med garanti til at flyve ud af butikkerne, når den officielt lander på lørdag. Vi tilbyder dig muligheden for at tilmelde dig den eksklusive online raffle, sådan at du slipper for at stresse på selve lanceringsdagen.

Læs med nedenfor!

Yeezy Boost 350 V2 ‘Ash Stone’

Vi fik en teaser af ‘Ash Stone’ helt tilbage i Oktober 2020. Et par måneder efterfølgende, giver Kanye dig endelig lov til at få fat i et par. Denne version skiller sig fra de øvrige 350 modeller, ved at kombinere en grå og brun farve palette på Primeknit overdelen – mest lignende ‘Yecheil’. Skoen kommer med en standard sidestripe langs siden, men nu i farverne orange og pink for at spice it up. 

Under skoen har denne Yeezy en mørk Boost midtersål med legendarisk adidas polstring og gummisål for det bedste greb i underlaget. Desuden branding på fodsålen.

Få eksklusiv adgang

Denne online raffle giver dig chancen for at købe før skoen lander i butikkerne. Der er eksklusiv adgang for JDX-medlemmer. Lyder det som noget for dig? Find ud af mere her.

For at deltage skal du tilmelde dig JDX inden kl. 10.59 den 26.02.2020. Vilkår og betingelser gælder.

DON’T MISS OUT! Følg os på @JDsportsDK for de seneste konkurrencer eller del din fede stil med #JDlooks <3 Vil du opdateres løbende på de nyeste sneakers, eksklusive JD produkter mm. Meld dig vores nyhedsbrev her.

Flere indlæg som dette

UNDERHOLDNING | maj 16, 2022

NIKE 50 ÅR

SNEAKERS | marts 26, 2022

Air Max Day

Næste indlæg