jdsports-search-image
jdsports-hamburger-image
featured-image

SNEAKERS | marts 16, 2021

Eksklusiv adgang: Yeezy Boost 350 V2 ‘Ash Pearl’

Efter lanceringen af ‘Ash Stone’ i sidste måned, er adidas nu klar igen til endnu et drop af en frisk colourway. Idag, har adidas afsløret at deres ‘Ash Pearl’ colourway, er fastsat til at lande denne weekend, på lørdag den 20.03.21.

Som  med enhver Yeezy bliver denne sko ikke let at få fat i, og den kommer med garanti til at flyve ud af butikkerne, når den officielt lander på lørdag. Vi tilbyder dig muligheden for at tilmelde dig den eksklusive online raffle, sådan at du slipper for at stresse på selve lanceringsdagen.
Læs med nedenfor!

YEEZY

Yeezy Boost 350 V2 Ash Pearl

Yeezy Boost 350 V2 Ash Pearl holder sig til et neutralt tema, som med garanti bliver et hit denne sæson. Den kombinere farverne lysebrun, cream og grå i colour block design – mest lignende Lundmark lanceringen i 2019. Den er produceret i en åndbar Primeknit overdel og kommer med transparent sidestripe langs siden som også de tidligere modeller.

Under skoen har denne Yeezy en mørk Boost midtersål med legendarisk adidas polstring og gummisål for det bedste greb i underlaget. Desuden branding på fodsålen.

Få eksklusiv adgang

Denne online raffle giver dig chancen for at købe før skoen lander i butikkerne. Der er eksklusiv adgang for JDX-medlemmer. Lyder det som noget for dig? Find ud af mere her.

For at deltage skal du tilmelde dig JDX inden kl. 10.59 (GMT+1) den 19.03.2021. Vilkår og betingelser gælder.

Flere indlæg som dette

UNDERHOLDNING | maj 16, 2022

NIKE 50 ÅR

SNEAKERS | marts 26, 2022

Air Max Day

Næste indlæg